KAPETAN OSTAJE ISTI: / Trener je shvatio svoju veliku pogrešku prema Kaliniću

Image

Na Poljudu je odjeknula informacija o promjeni kapetana "bijele" momčadi, kad je trener Marijan Pušnik tu dužnost povjerio mladom Nikoli Vlašiću i uskratio je Lovri Kalinću.

30.6.2016.
16:32
VOYO logo

Drugi vratar reprezentacije nije dobro primio tu vijest i uzvratio kako se nakon Eura ne vraća na Poljud. No, čini se da su se strasti ipak smirile u Hajduku. U četvrtak popodne, trener Pušnik je poručio:

Kalinić će biti kapetan

"Na prvoj sljedećoj utakmici kad bude igrao, Lovre Kalinić bit će kapetan Hajduka. Do tada će momčad voditi njegovi zamjenici, među njima i Nikola Vlašić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski stručnjak odredio je petoricu igrača od posebnog povjerenja, uz Kalinića, tu su Sušić, Milić, Nižić i Vlašić. Morao je ujedno prekinuti s praksom da njegovi kapetani nisu vratari momčadi.

"Ti igrači bit će moje produžene ruke na terenu, ali u mojim momčadima kapetan nikad nije bio golman. Čim on izađe iz 16-erca i razgovara sa sucem, dobije žuti karton", izjavio je Pušnik dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No,poštujući Kalinića kao igrača, osobu i reprezentativca, napravit ću iznimku. On će biti , i on će biti kapetan dok ne ode u inozemstvo, a onda će ga zamijeniti Vlašić", pojasnio je Hajdukov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo