IZNENAĐENJE U FA KUPU / Kakav šok: Drugoligaš izbacio bogataše iz Manchestera!

Image
Foto: AP

U reprizi prošlogodišnjeg finala gosti iz predgrađa Manchestera poveli su sa 2-0 pogocima Jordija Gomeza (27-11m) i Jamesa Percha (47), a domaći su do kraja uspjeli tek smanjiti preko Samira Nasrija (68).

9.3.2014.
19:52
AP
VOYO logo

MANCHESTER - Branitelji naslova pobjednika engleskog FA Kupa, igrači drugoligaša Wigan Athletica plasirali su se u polufinale ovogodišnjeg izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu svladavši kao gosti Manchester City sa 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U "reprizi" prošlogodišnjeg finala gosti iz predgrađa Manchestera poveli su sa 2-0 pogocima Jordija Gomeza (27-11m) i JamesaPercha (47), a domaći su do kraja uspjeli tek smanjiti preko Samira Nasrija (68).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će Wigan igrati protiv Arsenala koji je u subotu svladao Everton sa 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolazak u polufinale u nedjelju su osigurali još i trećeligaš Sheffield United koji je na svom terenu svladao drugoligaša Charlton Athletic sa 2-0 (0-0), te Hull City koji je također kao domaćin svladao Sunderland sa 3-0 (0-0). Hrvatski napadač NikicaJelavić nije imao pravo nastupa za Hull jer je ranije ove sezone već igrao u FA Kupu za Everton.

Strijelci za Sheffield United bili su RyanFlynn (65) i JohnBrayford (67), dok su pobjedu Hullu donijeli CurtisDavies (68), DavidMeyler (72) i MattyFryatt (77).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinalni ogledi na rasporedu su na Wembleyu 12. i 13. travnja.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo