MANDŽO U IMPRESIVNOJ FORMI / Kakav majstor: 'Super Mario' zabio dva pogotka!

Image

Mandžo je u 50. minuti na asistenciju Alabe pospremio loptu iza domaćeg vratara, a samo sedam minuta kasnije glavom je pospremio centaršut Lahma.

2.2.2013.
17:15
VOYO logo

BERLIN - Napadač hrvatske nogometne reprezentacije MarioMandžukić nastavlja sa sjajnim igrama u dresu njemačkog velikana Bayerna. U gostujućoj pobjedi bavarskog sastava protiv Mainza 3:0, Mandžukić je zabio dva gola i probio se na prvo mjesto ljestvice strijelaca Bundeslige sa 14 pogodaka.

Mandžukić je postigao drugi i treći gol na utakmici u 50. i 57. minuti, a strijelac za Bayern bio je i ThomasMüller u 41. minuti. "Super Mario" kako za zovu njemački mediji, igrao je do 76. minute kada ga je zamijenio MarioGomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je kod kuće remizirao s Augsburgom 1:1. Domaćin je poveo golom Nalda u 23. minuti, a svega dvije minute kasnije izjednačio je JanMorávek. IvanPerišić je za Wolfsburg igrao cijeli susret, dok je IvicaOlić u igru ušao u 67. minuti

Schalke je u Gelsenkirchenu iznenađujuće izgubio od Greuther Furtha 1:2. Domaćin je poveo golom novog pojačanja iz Lyona MichelaBastosa u 47. minuti, izjednačio je FelixKlaus pet minuta kasnije, a pogodak odluke zabio je NikolaĐurđić u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa 51 bodom, na drugom mjestu je Bayer Leverkusen sa 37 bodova i utakmicom manje, a treća je Borussia Dortmund sa 36 bodova i također s utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo