VRATIO INTER U ŽIVOT / Kakav eurogol Matea Kovačića!

Image
Foto: AP Images

U posljednjem susretu ove godine u talijanskom nogometnom prvenstvu, derbiju 16. kola Serie A Inter i Lazio su na San Siru odigrali 2-2, a prvi pogodak za domaći sastav zabio je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

21.12.2014.
23:00
AP Images
VOYO logo

Mateo Kovačić je zabio drugi gol u posljednjih šest dana, te četvrti pogodak ove sezone. Lazio je poveo u drugoj minuti golom Felipea Andersona, a isti je igrač u 37. minuti povisio na 2-0.

Kovačić je sjajnim pogotkom s ruba kaznenog prostora vratio domaćine u život, a bod Interu donio je Palacio u 80. minuti. Bio je to njegov prvi pogodak u posljednjih sedam mjeseci, a zanimljivo posljednji put se upisao među strijelce upravo protiv Lazia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Sampdorija i Udinese su odigrali 2-2 čime je momčad iz Genoe propustila priliku preskočiti Napoli na trećem mjestu. Golove za Sampdoriju zabili su Pedro Obiang (15) i Manolo Gabbiadini (60), a za goste Alex Geijo (31) i Danilo (34). Udinese je od 88. minute igrao bez isključenog Thomasa Heurtauxa. Igor Bubnjić nije nastupio za goste.

Do pobjede nije uspjela doći niti Fiorentina koja je odigrala 1-1 protiv Empolija. 'Viole' su povele golom Juana Vargasa u 44. minuti, a izjednačio je Lorenzo Tonelli u 57. minuti. Milan Badelj nije nastupi za Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta i Palermo odigrali su sjajnu utakmicu sa šest golova, a na koncu je bilo 3-3. Gosti su vodili 2-0 i 3-1, no Atalanta je iščupala bod. Strijelci za momčad iz Bergama bili su German Denis (40-11m, 76) i Maximiliano Moralez (55), a za goste su zabili Luca Rigoni (6) i Franco Vazquez (16,45+1).

Prvi dio sezone na vrhu ljestvice okončao je Juventus sa 39 bodova, Roma ima tri boda manje, a zatim slijede Lazio, Napoli i Sampdorija sa po 27 bodova. Zadnje tri pozicije koje vode u niži rang natjecanja drže Cagliari (12), Cesena (9) i Parma (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijansko prvenstvo se nastavlja petog siječnja. No ove godine još je jedan utakmica na rasporedu. Juventus i Napoli će 22. prosinca u Dohi odigrati talijanski Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo