VIŠE NIJE 'SPECIAL ONE' /

Jose Mourinho unaprijedio sam sebe!

Image

Sada već davne 2004. godine prilikom predstavljanja u Chelseaju sam je sebe nazvao The Special One, a taj ga je nadimak od tada pratio. No, Mourinho smatra kako je i njegov nadimak zaslužio nadogradnju.

14.8.2012.
14:40
VOYO logo

Bez sumnje Jose Mourinho jedan je od najboljih nogometnih trenera svih vremena. Međutim, u svjetskoj javnosti percipiran je i kao egocentrični stručnjak koji voli svjetla reflektora.

Tako je sada već davne 2004. godine prilikom predstavljanja u Chelseaju sam sebe nazvao The Special One, a taj ga je nadimak od tada pratio. No, Mourinho smatra kako je i njegov nadimak zaslužio nadogradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđalo se to vama ili ne, ja sam jedini koji je osvojio tri najjača prvenstva na svijetu (Premiership, Serie A i Primera, op.a.). I zato biste me možda ubuduće, umjesto TheSpecialOne, mogli zvati The Only One", u svom je stilu ispalio trener Real Madrida u intervjuu za portugalsku TV postaju SIC.

"Nakon što sam sve osvojio i kako vrijeme prolazi postao sam sve manje egocentričan i koncentriran na sebe", rekao je Mourinho i dodao kako bi bio dobar službenik zadužen za ljudske resurse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Reala uskoro će napuniti 50 godina, ali osjeća se kao da je na početku karijere.

"Na početku sam znao da posjedujem određene kvalitete, ali nisam mogao ni sanjati da ću završiti ovdje gdje sam danas", završio je svoju ispovijest popularni 'The Only One'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo