RASPUCANI HRVATSKI NAPADAČ / Jelavić pogodio i Celticu

Image

Hrvatski reprezentativac postigao je vodeći pogodak za svoj Rapid koji je odigrao 1-1 u Glasgowu sa Celticom.

1.10.2009.
21:26
VOYO logo

Novi hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić bio je strijelac za bečki Rapid koji je u 2. kolu skupine C Europske lige na gostovanju u Glasgowu odigrao protiv Celtica 1-1.

Jelavić je doveo Bečane u vodstvo već u četvrtoj minuti utakmice, a na 1-1 izjednačio je Scott McDonald u 21. minuti. Jelavić je odigrao svih 90 minuta za Rapid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi reprezentativni napadač Mladen Petrić odigrao je 84 minute za Hamburger SV koji je na svom terenu u drugoj utakmici skupine C svladao Hapoel iz tel Aviva sa 4-2. Pogotke za HSV postigli su Berg (5, 12), Elia (40) i Ze Roberto (78), dok su strijelci za Hapoel bili Shechter (37) i Yeboah (62).

Na ljestvici nakon dva kola vodi Rapid sa četiri boda, HSV i Hapoel imaju po tri, a Celtic je posljednji s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordon Schildenfeld odigrao je svih 90 minuta za Sturm koji je u utakmici skupine F na gostovanju kod Galatasaraya u Istanbulu igrao 1-1. Poveli su gosti preko Beichlera (45+1), a izjednačio je Baroš (63).

Ante Rukavina je u drugoj utakmici skupine F sudjelovao je u 1-0 pobjedi Panathinaikosa na gostovanju kod Dinama u Bukureštu od 67. minute. Jedini pogodak postigao je Karagounis (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici Galatasaray ima četiri boda, Dinamo i Panathinaikos su na tri, dok Sturm ima samo jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo