JEDAN OD NAJBOLJIH NAKLONIO SE MODRIĆU: / 'Volim gledati kako igra, puno toga mogu naučiti od njega'

Image

Svjetski prvak progovorio je o svojim igračkim uzorima.

19.1.2019.
10:50
VOYO logo

Jedan od najboljih veznih igrača na svijetu i do prije nekoliko godina najskuplji nogometaš na svijetu Paul Pogba priznao je u intervjuu za Stadium Astrokako kako mu je, među ostalim, jedan od uzora Luka Modrić.

Preporodio se pod Solskjaerom

"Od aktivnih igrača rado gledam de Bruynea, Modrića i Kroosa. Pokušavam nešto naučiti od njih i to je dobro za mene. Volim nogomet i volim gledati druge igrače kako igraju. Kada sam bio mlađi puno sam promatrao napadače, a sada sam veznjak pa njih pratim. Naučio sam puno od Yaye Tourea, Inieste, Xavija, Scholesa i Carricka. Volim promatrati kako igraju vezni igrači i na taj način njihove najbolje kvalitete nastojim uklopiti u svoju igru", kazao je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Paul Pogba /AFP

Nakon odlaska Josea Mourinha iz Manchester Uniteda i dolaskom Ole Gunnara Solskjaera na klupi veznjak se preporodio. Zabio je četiri gola te je upisao dvije asistencije u posljednjih pet nastupa.

"On je vrlo blizak s igračima. To je od velike pomoći. Razumije nas, razgovara s nama tako da je odnos igrača s trenerom izvrstan", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United u subotu dočekuje Brighton i to će biti prilika Unitedu da dođu do šeste prvenstvene pobjede zaredom pod novim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo