UVREDE S TRIBINA / Je li Slaven Bilić zaslužio 'Biliću odlazi'?

Na poluvrijeme utakmice s Izraelom hrvatski su reprezentativci ispraćeni zvižducima i povicima 'igrajte pederi'. Svoju porciju je dobio i izbornik kojem je dio maksimirskih tribina okrenuo palac dolje. Je li Slaven Bilić to zaslužio?

7.9.2011.
10:34
VOYO logo

Nakon 45 minuta stvari nisu izgledal bajno. Izrael je s(p)retnim golom šokirao maksimirske tribine koje su svoje ljubimce u svlačionicu ispratile gromoglasnim zvižducima te povicima 'igrajte pederi'.

"Profesionalci smo i moramo se s time nositi, no ova, bez pretjerivanja, rušilačka atmosfera koja se stvara kroz medije i na igračima je ostavila traga. Pogledajte Joea Šimunića, hladan, cooler, ako njemu nije svejedno, kako li je ostalima?", zavapio je izbornik nakon što je večer ipak završila na naljepši mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi su izabranici desetominutnim blitzkriegom preokrenuli utakmicu i slavili 3:1, a Grčka je prosula dva bitna boda na gostovanju kod Latvije. Bilić je tako doveo Hrvatsku na vodeće mjesto u skupini, ali pitanje o skandiranju 'Biliću odlazi' nije mogao izbjeći.

"Ja ću otić', ali ću se plasirat' na EURO. To je naš cilj kojeg ćemo ostvariti. Meni nije problem to skandiranje, već momcima. Viču nam 'igrajte pederi' u trenucima kada mi igramo dobro, no to je slika onoga što se o nama piše", zaključio je Nane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su o svemu rekli Vlatko Marković, Joe Šimunić, Luka Modrić, pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo