danas će obaviti pregled / Iznenađenje iz Maksimira: Ivo Pinto odlazi u Premierligu, Dinamu božićnica od tri milijuna eura!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pinto bi naime, danas trebao obaviti liječnički pregled u prvoligašu Norwichu, a prođe li sve po planu, nakon toga i potpisati ugovor čiji detalji još uvijek nisu poznati

29.12.2015.
8:19
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Portugalski desni branič Ivo Pinto nakon dvije i pol godine provedene na Maksimiru, ove će zime po svemu sudeći napustiti Dinamo.

Pinto bi naime, danas trebao obaviti liječnički pregled u prvoligašu Norwichu, a prođe li sve po planu, nakon toga i potpisati ugovor čiji detalji još uvijek nisu poznati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se odigralo vrlo brzo - Dinamo je kasno sinoć pristao na ponudu Engleza, a Pinto je odmah potom krenuo u Englesku iz rodnog Portugala gdje se nalazio na odmoru.

Vrijednost transfera trebala bi biti oko tri milijuna eura, a još jedan moguć je kroz eventualne bonuse koje bi Portugalac ostvario u redovima 'kanarinaca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je u 'modrom' dresu odigrao 111 utakmica, osvojio dva naslova prvaka te nastupao u Ligi prvaka i Europskoj ligi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo