crni dan za manchester / Iznenađenja osmine finala Europske lige

Image

Oba kluba iz Manchestera u četvrtak su poražena u osmini finala Europske lige.

9.3.2012.
8:50
VOYO logo

U prvoj utakmici osmine finala Europske lige Athletic Bilbao senzacionalno je pobijedio Manchester United sa 3:2 na Old Traffordu, usprkos raspoloženom Wayneu Roonoyju koji se dvaput upisao u strijelce.

O toj će se utakmici još pričati pošto je naknadno utvrđeno da je gol De Marcosa, kojim su Baski došli u vodstvo od 2:1, postignut iz zaleđa. U 90. minuti, gosti su zabili i treći gol. Evra je ostao bez kopačke, pa je sudac prekinuo igru. Domaćini su očekivali da će im Athletic vratiti loptu, međutim, gosti su krenuli u napad, kojim su došli do rezultata od 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Gea je obranio dobar udarac De Marcosa, ali je izostala reakcija Rafaela nakon odbijene lopte, koju je Muniain lagano proslijedio u gol.

Manchester City je, pak, izgubio u Lisabonu, gdje ga je Sporting svladao rezultatom 1:0. Portugalci su slavili golom Alexandrea Luiza Reamea Xandaa iz 51. minute. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nismo zaslužili izgubiti. Nismo igrali dobro. Imali smo prilika, ali nismo ih iskoristili. Imamo veće šanse za prolaz. U Manchesteru će biti drugačija utakmica i kada ćemo stvoriti prilike, zabit ćemo", zaprijetio je menadžer 'građana' Roberto Mancin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo