proradile emocije / Izbornik brani Ibru: 'Kada osjetimo nepravdu, želimo reći sve što nam je na srcu'

Image
Foto: Liam McBurney/Press Association/PIXSELL

Hamren je naglasio kako se incident s Ibrahimovićem dogodio odmah nakon utakmice kada je još sve bilo nabijeno emocijama

18.3.2015.
19:55
Liam McBurney/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik švedske nogometne reprezentacije Erik Hamren stao je u obranu Zlatana Ibrahimovića koji se našao na udaru francuske javnosti nakon što je poslije utakmice protiv Bordeauxa neprimjerenim riječima uvrijedio suca, ali i Francusku.

"Kada osjetimo nepravdu, želimo reći sve što nam je na srcu. Tako je reagirao i Ibrahimović. Potrebno je uzeti u obzir i kontekst u kojem su uvrede izrečene," kazao je švedski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamren je naglasio kako se incident dogodio odmah nakon utakmice kada je još sve bilo nabijeno emocijama.

VIŠE O TEMI:

"Kada bi poslije utakmica bio uključen mikrofon u svlačionicama, čuli bi svakakve gluposti. Ibrahimović to nije izgovorio na konferenciji za novinare," rekao je Hamren dodavši kako ovaj incident neće utjecati na 'Ibrinu' poziciju u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ibrahimović je fantastičan igrač. Izuzetno je važno što imamo igrača svjetskog kalibra kao što je on," poručio je švedski strateg.

Ibrahimović se ispričao za izrečene uvrede koji su izazvale široku osudu, ne samo sudačke organizacije u Francuskoj, već i vodećih političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo