6. KOLO BUNDESLIGE / Ivica Olić pogodio, Bayern pobijedio

Image

Bavarci su s 2-1 pobijedili Nuernberg, a Koeln našeg trenera Solde upisao je prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao gost Stuttgart sa 2-0.

19.9.2009.
16:08
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić postigao je pogodak za Bayern koji je u 6. kolu njemačkog prvenstva na svom terenu svladao Nuernberg sa 2-1.

Olić je pogodio za vodstvo Bayerna 1-0 u 55. minuti kada je preciznim udarcem sa 12 metara svladao Schaefera na vratima Nuernberga. Chuopo-Moting je izjednačio na 1-1 u 73. minuti, a pobjedu Bayernu donio je Van Buyten golom za 2-1 u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je igrao do 68. minute, a Danijel Pranjić do 80. za Bayern.

Bayern je ovom pobjedom stigao na treće mjesto s dva boda manje od vodećeg dvojca, Hamburger SV-a i Bayera iz Leverkusena koji će svoje utakmice 6. kola igrati u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Šimunić odigrao je svih 90 minuta za Hoffenheim koji je kao gost sa 4-2 svladao Borussiju iz Moenchengladbacha iako je domaći sastav vodio sa 2-0. Štoviše, do 86. minute bilo je 2-1 za Borussiju, ali u posljednjih pet minuta gosti su postigli tri pogotka za preokret.

Koeln našeg trenera Zvonimira Solde upisao je prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao gost Stuttgart sa 2-0, te s ta tri boda pobjegao s posljednjeg mjesta. Sada je 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo