Ivanišević otkrio nevjerojatan podatak: 'Imam dokaz!'

Goran Ivanišević ostvario je još jedan veliki uspjeh u karijeri, ovoga puta kao trener Marina Čilića.

11.2.2014.
21:34
VOYO logo

Čilić je u 2014. godini zabio više as servisa čak i od Ive Karlovića, ukupno 145, ali iz znatno većeg broja mečeva. Međutim, Marinovo ime na vrhu ove ljestvice dovoljno govori o napretku. Naravno, najzaslužniji za taj uspjeh upravo je Ivanišević, koji je već nakon nekoliko tjedana rada s Čilićem ustvrdio kako je Marin znatno popravio početni udarac. Sada je to potvrdila i statistika.

"I da mu ništa nisam pomogao u karijeri, ima dokaz. Napismeno. Znaš li kad je Marin bio blizu vrha na takvoj listi? Nikad. Tu statistiku nije ni gledao, odmah bi je preskočio. Sad će morati", kaže Goran koji se nakon Čilićevog 14. osvojenog naslova u karijeri, a četvrtog Zagreb Indoorsa, radovao kao da je on sam ponovno osvojio Wimbledon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, stvarno sam bio sretan. Znam kako je bilo u Australiji, znam koliko mu je bio potreban ovakav rezultat. Branio je naslov, igrao kod kuće i bez obzira na to što neki misle da je to lako - nije lako. Ali tako je to kod nas, ne valja ovo, ne valja ono...", žali se Goran na staru hrvatsku priču, ali koju svojim poznatim padovima u igri još uvijek zna potaknuti i sam Marin.

"Marin se zna vratiti na staro kad je frka, ali prihvaća ono što kažem. A ne kažem puno, jednu ili dvije stvari. Taktički je to odigrao savršeno. Način na koji je to prihvatio. I odigrao. Pobijedio je Haasa u finalu, čovjeka koji je 12. na svijetu. Osvojio je Zagreb bez izgubljenog seta. Velika je to stvar. Obranio je bodove, sad još ostaje nekoliko turnira, mjesec i pol. U Miamiju je bio četvrtfinalist, onda nema ništa za braniti osim Queen's Cluba, ali to je sitnica. Nije bilo briljantno u Australiji, ali sad je sve bolji. I zato sam sretan. Jer znam što je sve prošao, znam koliko mu je ovo trebalo i koliko mu to znači", zaključio je Ivanišević u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo