Razmišljao kao Messi / Islandski vratar otkrio tajnu: 'Nisam slučajno obranio jedanaesterac Messiju'

Image
Foto: ASC/WENN/PIXSELL

'Razmišljao sam kao Messi jer sam gledao puno njegovih izvođenja jedanaesteraca', otkrio je Halldarsson

17.6.2018.
0:26
ASC/WENN/PIXSELL
VOYO logo

Island je napravio dosad najveće iznenađenje Svjetskog prvenstvao odigravši 1:1 s Argentinom, koja je preko Messija propustila jedanaesterac u drugom dijelu.

Kazneni udarac velikom Argentincu obranio je Hannes Halldarsson, koji je otkrio tajnu. "Nije bilo slučajno što sam obranio penal Messiju jer sam gledao puno njegovih izvođenja jedanaesteraca. Ja spadam u onu kategoriju vratara koji često gleda i sebe kako reagiram prilikom izvođenja penala. Dakle, razmišljao sam kao Messi. Nadam se da će moja obrana pomoći da se plasiramo u osminu finala. Protiv Argentine smo igrali kako smo se i dogovorili, a presudila je njihova nervoza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli mogao bi se već naći na udaru argentinskih medija. O utakmici tvrdi: "Znali smo da smo u teškoj skupini u kojoj nema lakih protivnika. U preostale dvije utakmice moramo igrati raznovrsnije u napadu, to nam je protiv Islanda bio problem. Nije problem što je Messi promašio penal, to se događa i takav je nogomet. Moramo ponovno naći samopouzdanje i moram uvjeriti svoje igrače da možemo dobiti svakoga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo