PRIJATELJSKA UTAKMICA / Inter protutnjao pored Cityja

Image
Foto: PIXSELL

Dvostruki strijelac u 3:0 pobjedi je Nigerijac Obinna, a pogodio je i Biraghi. Englezi su od 21. minute igrali s igračem manje zbog isključenja Vieire.

1.8.2010.
12:59
PIXSELL
VOYO logo

U prvoj od tri utakmice na američkom kontinetnu, milanski Inter 3:0 pobijedio je Manchester City. Dvostruki strijelac za talijansku momčad bio je Nigerijac Obinna (38., 54) te Biraghi (74).

"Zadovoljan sam igrom koju su prikazali moji igrači, odigrali su uistinu dobro". Ideja je poboljšati fizičku spremu, ali i dati prigodu mlađim igračima da na terenu pokažu koliko mogu", vrlo zadovoljan rekao je trener Intera Rafael Benitez nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivom porazu kumovao je crveni karton Vieire zbog čega je City imao igrača manje već od 21. minute, ali i činjenice da na klupi "Građana" nije bio menadžer Mancini koji je otišao kući zbog bolesti u obitelji.

U igru nije ulazio Balotelli kojeg u svojim redovima želi engleska momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I am really pleased with the performance of the team. They played really well today," he said. "Our idea is to improve our fitness and also give time to our young players on the pitch. We got to do both."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo