NERASPOLOŽENI ZA UTAKMICU / Indisponirani igrači odveli Dinamo u poraz

Trener Ajaxa Jol bio je zadovoljan činjenicom da je Dinamo umjesto s dva odigrao utakmicu s jednim isturenim napadačem.

23.10.2009.
7:03
VOYO logo

Nakon 2-1 poraza od Ajaxa u Amsterdamu Dinamov trener Krunoslav Jurčić priznao je da neki njegovi igrači nisu ispunili očekivanja.

"Nisam zadovoljan rezultatom, jer smo došli uzeti barem bod. Protiv momčadi kao što je Ajax svi igrači moraju biti na visokom nivou, a večars u našim redovima dvojica ili trojica su bili indisponirani i naravno da nismo mogli uspostaviti igru koju smo željeli. O imena indisponiranih ne bih javno govorio, to radim iza zatvorenih vrata", poručio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov strijelac Ivan Tomečak rekao je da momčad nije iskoristila ponuđeni prostor unutar 25 metara od vrata Ajaxa.

"Dobili smo rani pogodak i nakon toga nismo uspjeli nametnuti svoju igru. U napadu smo teško zadržavali loptu. Bilo je prostora po boku, ali meni se čini da je još više bilo prostora unutar njihovih 25 metara, tamo su bile rupe i tamo smo se više trebali zabijati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, trener Ajaxa Martin Jol pojasnio je da im je taktička zamisao Krunoslava Jurčića da Dinamo igra s jednom umjesto dvije špice olakšala put do pobjede.

"Dinamo uvijek igra s dvije špice, a to što su sada odigrali s jednim isturenim napadačem znači da su se htjeli prilagoditi našoj igri. Za nas je to bilo odlično, zapravo, bilo je sjajno", zadovoljno je rekao Jol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo