dinamo pomazila sreća / 'Imamo veliku šansu dočekati proljeće u Europi'

Image
Foto: RTL

'Modri' su ždrijebom skupina Europske lige završili u skupini B zajedno s PSV-om, Černomerecom i Ludogoreceom, a odmah se oglasio i ponajbolji igrač maksimirskog sastava - Sammir.

30.8.2013.
14:45
RTL
VOYO logo

Hrvatskog nogometnog prvaka Dinama sreća je malo pomazila tijekom ždrijeba skupina za Europsku ligu.

"Modri" su završili u grupi B zajedno s PSV-om, Černomerecom i Ludogoreceom, a odmah se oglasio i veznjak Sammir.

Na svom Facebook profilu napisao je: "Nije loša grupa, imamo veliku šansu dočekati proljeće u Europi. Što vi mislite?"

Također je čestitao igračima iz Rijeke na velikom uspjehu te dodao: "Čestitam Rijeci na ulasku u Europsku ligu, sretno u nastavku!"

"Moglo je bolje, a moglo je i gore. PSV je atraktivan protivnik čije smo dobre igre gledali proteklih dana. Černomorec nam je, moram priznati nepoznanica i stari znanci Ludogorec. Rezime bi bio da se imamo pravo nadati proljeću u Europi, i mislim da možemo dosanjati svoj san. Ludogorec će imati velik motiv, ali oni su momčad koja će i nama donijeti ozbiljnost u pripremi utakmice, svjesni smo njihovih kvaliteta i da smo ih teško prošli. Pojačali smo se, oni se nisu oslabili, mogu reći da su tu negdje ostali kao prije, ali brojke su za papir, a na terenu je stanje nešto drugo. Bili smo u 2. jakosnoj skupini, znači da smo drugi favorit skupine, ali sigurno da Ukrajinci zahtijevaju respekt jer je njihova liga u najmanju ruku na renomeu naše. Ovo je jako dobar melem na ranu Lige prvaka", kazao je pomoćni trener Dinama Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PSV i Ludogorec sam pratio kako igraju u kvalifikacijama, ali ukrajinsku momčad ne poznajem. Naravno da se nadamo bodovima ove godine u skupini i dat ćemo sve od sebe da budemo što bolji. Imali smo do ovog tjedna cilj ući u Ligu prvaka, ali sad nam je cilj igrati što bolje u Europskoj ligi. Kad sam došao igrati u Dinamo igrali smo Europsku ligu i mogli smo igrati protiv svih, tako da nam je sada ovo ponovno velika šansa", rekao je napadač Fatos Beqiraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo