Nek' se zna

IMA SE, MOŽE SE: Najbogatiji sportaš ima ‘igračku’ vrijednu 4,8 milijuna dolara

I dok se priprema za nadolazeći meč protiv Andre Bertoa, američki boksački šampion Floyd Mayweather uživa van ringa i trenutke svog lagodnog život dijeli s navijačima.

I dok mijenja svoj režim treninga na pripremama za meč protiv Bertoa 12. rujna, koji će biti njegov 49 protivnik, Mayweather je na svom Instagram postavio fotografije na kojima na krevetu pozira s nježnijim spolom.

38-godišnji američki profesionalni boksač je na Instagramu stavio fotku na kojoj leži na krevetu zajedno sa svojom djevojkom Doralie Medija, da bi dva sata nakon toga objavio fotku na kojima oboje leže uz još tri nove djevojke ispod zrcalnog stropa, uz post:

Berto posljednji protivnik u karijeri

“Kralj dobro spava svaku noć, od glave do pete”.

Inače, ova boksačka legenda voli se javno hvaliti sa svojim raskošnim životom u kojoj troši velike iznose, a nedavno je spiskao 4,8 milijuna dolara za svemirski Koenigsegg megaauto koji ih samo dva na svijetu. Naravno da je i tu fotku ponosno objavio na Instagramu i svoju “sreću” podijelio s čitavim svijetom.

Inače, Berto bi trebao biti posljednji protivnik u karijeri za Mayweathera koji je odlučio okačiti rukavice od klin.

Sve u svemu, posljednje pripreme u karijeri najbogatiji sportaš svijeta odrađuje sa “stilom”, onako kako samo on to zna.

Povratak na Net.hr