ŠTO SE DOGODILO? / Igor Vori: Švedska nam se nudila

Image

Nakon poraza od Švedske , Hrvatskoj jedino preostaje pokušaj da izbori plasman na Olimpijskim igrama.

24.1.2011.
6:47
VOYO logo

Nakon poraza od domaćina Švedske u susretu 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva za rukometaše Hrvatska je ostala bez plasmana u polufinale. Jedino za što se naši rukometaši još mogu boriti je plasman na Olimpijske igre u Londonu sljedeće godine. Kapetan reprezentacije Igor Vori nakon utakmice sa novinarima je podijelio svoje razmišljanja o utakmici u kojoj je Švedska pobijedila 29-25.


"Ne znam što da kažem, protivnik nam se nudio, a mi to nismo uspjeli iskoristiti. Zašto? Koji je to razlog da mi već treću utakmicu zaredom ne uspijevamo slomiti protivnika do kraja? Ne znam zašto, ali mislim da je sada najvažnije da se psihički što prije dignemo. Moramo pobijediti Poljake kako god znamo", zaključio je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njega, izbornik Slavko Goluža svjestan je koji su glavni razlozi zbog čega Hrvatska više ne sudjeluje u borbi za medalju.
Mi ne možemo pobijediti u jednoj ovako važnoj utakmici uz veliki broj tehničkih pogrešaka i nekontroliranih šuteva. Dok smo igrali jedan za drugoga bilo je dobro, međutim čim su počele solo-dionice i igra jedan na jedan, trošili smo previše snage i jednostavno nismo imali pravi protok lopte", rekao je Linov nasljednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo