Jedna od opcija i Kina / Ibrahimović se želi vratiti u Juventus?

Image
Foto: AP

Talijanski dnevnik Tuttosport objavio je zanimljivu priču u vezi jednog od najboljih napadača današnjice, Zlatana Ibrahimovića. Naime, švedski trener Steffan Hansson izjavio je kako mu je Ibrahimović rekao kako bi jednog dana volio ponovno zaigrati u svom bivšem klubu Juventusu.

6.8.2014.
10:34
AP
VOYO logo

Priču o navodnoj želji PSG-ovog napadača da se vrati u Juventus pokrenuo je švedski trener Steffan Hansson, koji trenutno vodi indonezijski klub Mitra Kukar.

Ibrahimović i Hansson dugogodišnji su prijatelji još otkako je Steffan bio jedan od trenera švedskog napadača za vrijeme njegovih nastupa u dresu Milana, a Ibro mu je tu vijest navodno priopćio putem Skypea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''S Ibrahimovićem sam u odličnim odnosima još od vremena kada sam ga trenirao u Milanu. Nakon francuskog smo Kupa počeli pričati o budućnosti, a on mi je rekao kako se želi vratiti u Juventus. Ukoliko se to ne može ostvariti odmah, želio bi tamo zaigrati iduće godine'', izjavio je Hansson, te dodao kako je napadač spomenuo i mogućnost nastavka karijere u Kini.

Ibrahimović je bio član Juventusa od 2004. do 2006. godine, zabivši u tom periodu 23 pogotka u 73 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo