ZAOKRET U TRANSFERU / I Middlesbrough želi Ivicu Olića

Image

Menadžer premierligaša Gareth Sauthgate započeo je pregovore s hrvatskim napadačem kojeg želi odmah, no čekat će ga i do ljeta kada će biti slobodan igrač.

15.12.2008.
11:04
VOYO logo

I Middlesbrough, trenutačno dvanaesta momčad Premierlige, pokazala je interes za hrvatskog napadača u dresu HSV-a Ivicu Olića. Točnije, menadžer kluba Gareth Sauthgate u pregovorima je s našim reprezentativcem oko uvjeta mogućeg prelaska na Riverside.

Nakon što Olić nije produžio ugovor s HSV-om, od ljeta je slobodan igrač i može bez odštete preći u bilo koji klub. Međutim, u Middlesbroughu su voljni platiti i odštetu Olićevu sadašnjem klubu samo da "kockasti" napadač u siječnju dođe u redove engleskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije su Juventus i Bayern, ali i Liverpool te Valencia, bili predstavljani kao budući klubovi  našeg Olića, međutim do realizacije transfera nije došlo. Prema magazinu "The People", M'brough je spreman ispuniti sve financijske uvjete koje zahtijeva naš nogometaš.

Čini se da je ralna opcija odlazak na Otok, no stoji i činjenica da će Ivici biti manje izazovan odlazak na Riverside od odlaska na Allianz Arenu ili Olimpijski stadion u Torinu gdje ga očekuje natjecanje u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo