DINAMO I NAVIJAČI ZAJEDNO / Humanitarni derbi za malenu Emu Colner

Image
Foto: gnkdinamo

Utakmica Dinamo - Rijeka u subotu 12. travnja bit će humanitarnog je karaktera i igrat će se za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner koja boluje od cistične fibroze.

9.4.2014.
9:14
gnkdinamo
VOYO logo

Nadolazeća utakmica 30. kola MAXtv Prve lige s Rijekom, u subotu 12. travnja u 15 sati, neće biti samo zanimljiv nogometni derbi, već će imati i jednu posebnu svrhu. Sva zarada od prodanih ulaznica ići će za kupnju aparata potrebnog osmogodišnjoj Emi Colner koja boluje od cistične fibroze.

Nasljedna bolest Emi uzrokuje brojne probleme i težak život, a kako bi joj se olakšalo zdravstveno stanje, potrebno je kupiti skupi Vest aparat koji jedini u svijetu pouzdano omogućuje čišćenje dišnih puteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo iz tog razloga Dinamo je odlučio veliku utakmicu s Rijekom posvetiti Emi, a zarada od prodanih ulaznica ići će za kupnju potrebnog aparata.

S obzirom na humanitarni karakter derbi utakmice, cijene za susret iznose 10 kuna Sjever, 30 kuna Istok i 50 kuna Zapad. Također, igrači će prije utakmice na teren izaći u posebnim humanitarnim majicama kako bi dodatno upoznali navijače s borbom koju Ema prolazi te joj pružili podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi navijači kupnjom ulaznice i dolaskom na utakmicu s Rijekom sudjeluju u humanitarnoj akciji, a ovim putem GNK Dinamo unaprijed od srca zahvaljuje svima koji će s klubom na ovaj način pomoći Emi!

Pretprodaja ulaznica za derbi Dinamo - Rijeka počinje u petak, 11. travnja u 10 sati na blagajni Zapad te traje do 17 sati, a ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, u subotu 12. travnja, od 12 do 15:45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, članovi kluba (ako još nisu) mogu iskoristiti pogodnost besplatnih utakmica, dok vlasnici godišnjih ulaznica ne trebaju posebno kupovati ulaznice za ovu humanitarnu utakmicu.

Ipak, svi zainteresirani mogu, u skladu s mogućnostima, uplatiti novčani iznos za Emu na broj računa HR 77236 00003116121947, stoji u priopćenju na stranicama GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo