Gdje se kupuju karte? / Htjeli biste na SP u rukometu? Pogledajte cijene preostalih karata za nadolazeće rukometno ludilo!

Image

Prodaja ulaznica za utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva počela je još 2017. godine

8.1.2019.
12:00
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo u rukometu samo što nije počelo. No, navijači se sigurno pitaju gdje se kupuju karte za utakmice. Ove godine domaćini Svjetskog prvenstva su Danska i Njemačka pa se tako karte prodaju kod njihovih ovlaštenih prodavača. 

Prodaja karata održava se u nekoliko faza. Prva je započela već u prosincu 2017. godine u pretprodaji. Dana 1. ožujka 2018. godine počela je druga faza prodaje ulaznica i to tzv. "dnevnih ulaznica". Nakon što su postale poznate skupine za Svjetsko prvenstvo, u ljeto 2018. godine u prodaju je pušten ostatak karata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ima li ih još?

Karte se još uvijek mogu kupiti. 

Mercedes-Benz Arena bit će prvi epicentar Svjetskog prvenstva u rukometu 2019. godine s 14.800 gledatelja. Domaćin Njemačka tamo će igrati preliminarni krug, počevši s početnom utakmicom protiv Koreje 10. siječnja. Daljnje ekipe skupine A su Brazil, Rusija, Srbija i braniteljica svjetskog naslova, Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko želite pratiti utakmice u Berlinu, možete još kupiti karte po cijeni od 1.199 eura za sve utakmice. Ukoliko bi htjeli pogledati samo neke od utakmica, možete još uvijek kupiti dnevne ulaznice po cijeni od 55 do 99 eura

Olympiahalle München odiše poviješću rukometa: Godine 1972. bila je pozornica prvog turnira u rukometu na zatvorenom Olimpijskim igrama. Na Svjetskom prvenstvu u Münchenu igrat će trenutni europski prvaci - Španjolska, bivši svjetski i olimpijski prvaci, Hrvatska, Makedonija, Island, Bahrein i Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za utakmice u Münchenu, gdje će igrati hrvatska rukometna reprezentacija, još se uvijek mogu kupiti ulaznice za sve utakmice pa tako morate izdvojiti od 316 do 1.299 eura. Ukoliko se odlučite za jeftiniju varijantu, dnevne ulaznice, platit ćete ih od 59 do 299 eura. Ukoliko pak radite, imate opciju za kupovinu ulaznica koje se odvijaju u 20:30 po cijeni od 25 eura

Kada se sve tri najbolje ekipe iz preliminarnih kola u Berlinu i Münchenu sastanu u  u poznatoj Lanxess Areni u Kölnu od 19. do 23. siječnja, uspomene na uzbudljivu zimsku bajku 2007. godine ponovno će oživjeti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za utakmice koje se odvijaju u Kölnu, rasprodane su ulaznice kojima možete na sve utakmice. Ostalo je još ponešto dnevnih ulaznica, a cijene se kreću od 89 do 349 eura

Polufinale će se igrati u Hamburgu, a još su uvijek dostupne ulaznice. Tako možete po cijeni od najmanje 235 eura kupiti ulaznice kojima ćete moći pogledati obje utakmice koje se tamo igraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li ulaznica za utakmice u Danskoj?

Utakmice u Copenhagenu, Herningu, Finale!

Ukoliko bi htjeli u Dansku, ulaznice su skoro pa rasprodane, ali ima ih još. Cijene se kreću ovisno o utakmici i obično koštaju oko 50 pa do 90 eura. No, karte za finale već su rasprodane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako i ne uspijete nabaviti ulaznice, sve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije moći ćete popratiti u izravnim prijenosima samo na RTL televiziji te na aplikaciji RTLplay.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo