Novi uspjeh: Mladi vaterpolisti osvojili broncu na Europskom prvenstvu!

Hrvatska juniorska U19 reprezentacija osvojila je brončanu medalju na LEN Europskom prvenstvu koje se igralo u Tbilisiju u Gruziji.

31.8.2014.
17:50
VOYO logo

Za Hrvatsku su na LEN Europskom prvenstvu igrali: Matej Matijević, Fran Čubranić, Luka Kaleb, Toni Paskojević, Karlo Erak, Luka Lozina, Loren Fatović, Filip Tomašek, Ivan Domagoj Zović, Antun Goreta, Antonio Buha, Andrija Bašić i Ivan Živković.

Izbornik Vjekoslav Kobešćak blistao je od sreće nakon osvojene medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam i vrlo ponosan sto smo osvojili broncu na jednom vrlo jakom Europskom prvenstvu. Velika čestitka igračima na trudu i zrelosti, velika zahvala mojim kolegama, također veliki uspjeh saveza!".

Mladi hrvatski vaterpolisti nastavili su niz osvajanja medalja u kolovozu te najavili sjajnu budućnost hrvatskog vaterpola u godinama koje su pred nama. Podsjetimo, Hrvatska A reprezentacija nedavno je osvojila broncu na FINA Svjetskom kupu u Kazahstanu. Odlične igre naših reprezentativaca najbolja su najava jesenskih vaterpolskih uzbuđenja i skorog početka nove regionalne vaterpolske lige u koju, po prvi puta, ulaze klubovi iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo