Neredi prije utakmice / Hrvatski navijači se na Malti potukli sa srpskim redarima: šestorica ih uhićena

Image
Foto: YouTube

U tučnjavi je ozlijeđeno nekoliko osoba. Ispred samog noćnog kluba uzrokovana je materijalna šteta s obzirom da su se u tučnjavi koristili stolovi i stolice s terase

13.10.2015.
11:38
YouTube
VOYO logo

Uoči kvalifikacijske nogometne utakmice za Euro 2016.  između Malte i Hrvatske uhićeno je šest hrvatskih navijača koji su se sukobili s redarima u jednom malteškom noćnom klubu, doznaje se neslužbeno iz visokog izvora u ravnateljstvu hrvatske policije.

Petnaestak navijača hrvatske nogometne reprezentacije sukobilo se kasno sinoć sa srpskim redarima u noćnom klubu White Palace u centru Pacevillea na Malti, saznaje agencija Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brze intervencije tamošnje policije nekoliko osoba je uhićeno, a zatvoreni su i okolni lokali. U tučnjavi je ozlijeđeno nekoliko osoba.

Ispred samog noćnog kluba uzrokovana je materijalna šteta s obzirom da su se u tučnjavi koristili stolovi i stolice s terase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U paralelnoj ulici, nedaleko od mjesta incidenta, sjedili su članovi delegacije hrvatske nogometne reprezentacije koja se večeras sastaje s Maltom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo