RJEŠENJE ZA MODRU KLUPU / 'Hrvatski Mourinho je zaslužio priliku u Dinamu'

Govoreći o situaciji u Dinamu, gost RTL Lige Mladen Frančić se osvrnuo na 'slučaj Sammir', otkrio svog favorita za klupu hrvatskog prvaka, te Mamićima preporučio jednog svog igrača kao pojačanje u obrani.

16.12.2013.
10:34
VOYO logo

Mladen Frančić je veliki štovatelj nogometnog znanja problematičnog Dinamovog igrača Sammira, pa je u emisiji dobar dio svog izlaganja posvetio Brazilcu s hrvatskom putovnicom.

"Ja da sam bio trener Sammiru, sigurno ne bi odlazio na Hvar, ostavio bih dva-tri trenera da rade s njim jer je bio previše važan igrač za momčad. Ja cijenim Sammirovo znanje, ali ne i njegovo ponašanje i kako se pripremao za ovo prvenstvo. On je neosporno veliki igrač koji ima veliku klasu, stvarno je trebao Dinamu, ali samo spreman Sammir... spreman u glavi. To se vidjelo u onoj utakmici u Beču koliko znači toj momčad i koliko bi značio da je bio pravi", komentirao je Frančić kontroverznog Brazilca s hrvatskom putovnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po ovome svemu kako ispada u slučaju da ovaj stožer ne želi dalje nastaviti, po meni je sigurno zaslužio i dokazao se - Tomislav Ivković koji je ovu Lokomotivu preporodio, koji ima jedan hrvatsko-portugalski štih. Ja ga zovem hrvatski Mourinho koji mislim da odlično radi i da je napravio jednu pravu momčad koja odlično igra nogomet i sigurno je zaslužio Dinamovu klupu", otkrio je trener Slavena svog favorita za klupu hrvatskog prvaka te Mamićima preporučio pojačanje za zimski prijelazni rok.

"Dinamo ima jako blizu jednog odličnog stopera. To je Edson koji igra u Slaven Belupu, koji je odličan igrač, odličan karakter. Ne bih ga olako pustiti, ali klupska politika je da svi igrači koji su kvalitetni mogu ići, a on sigurno ima kvalitetu da može igrati u Dinamu", zaključio je Frančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo