HRVATSKI MAESTRO USKORO NAPUŠTA SANTIAGO BERNABEU? / 'Modrićevo vrijeme u Realu je isteklo'

Image
Foto: Profimedia

Vatrenom ugovor istječe u ljeto 20121., ali je pitanje hoće li se do tada zadržati na Santiago Bernabeu

11.3.2020.
17:48
Profimedia
VOYO logo

Luki Modriću isteklo je vrijeme u Real Madridu, tvrdi Forbesov novinar Jason Pettigrove.

"Prošlo je samo malo više od godinu dana otkako je dobio krunu najboljeg nogometaša na svijetu, da bi u prvoj četvrtini 2020. započeo samo 50% Realovih utakmica. Forma mu je toliko u padu da je vrlo izgledno da će ga klub prodati na ljeto. S 34 godine više ne pršti od energijom kao kada je tek došao", navodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporedio ga je potom s Ivanom Rakitićem čija je situacija u Barceloni dosta slična.

"Posljednje desetljeće bili su najbolji hrvatski igrači, ali obojica su na silaznoj putanji", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid reacts Real Madrid v Manchester City, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Santiago Bernabeu Stadium, Spain - 26 Feb 2020, Image: 501271620, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Vrijeme nikoga ne štedi i teško je gledati njegov pad, ali Modrić može biti zadovoljan zbog svega što je napravio posljednjih osam godina. Lani ga je htio Inter, ali ga je Florentino Perez odlučio zadržati", piše Forbesov novinar i navodi da je Perez možda pogriješio što ga nije pustio.

"Sada su jako male šanse da će Nerazzurri opet krenuti po njega. Trebao bi uživati u preostalih 12 kola i uzvratnoj utakmici s Manchester Cityjem i još nekoliko utakmica u Ligi prvaka ako uspiju preokrenuti rezultat. Nakon toga moći će otići podignute glave. Nikada neće biti zaboravljen", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo