SENZACIJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU / Hrvatska svladala europske doprvakinje

Image

U utakmici 4. kola D skupine SP-a u Brazilu rukometašice Hrvatske su pobijedile Švedsku sa 27-26 (14-12). Kod Hrvatske najefikasnije su bile Franić sa 7, te Penezić sa 5 golova, dok je Švedsku predvodila Torstenson sa 10 pogodaka.

8.12.2011.
20:30
VOYO logo

Rukometašice Hrvatske u susretu 4. kola SP-a u Brazilu slavile su protiv europskih doprvakinja - reprezentacije Švedske sa 27:26.

Kod Hrvatske najefikasnije su bile Franić sa 7, te Penezić sa 5 golova, dok je Švedsku predvodila Torstenson sa 10 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i Švedska sada imaju po 3 pobjede i 1 poraz. Odabranice izbornika Vladimira Canjuge u prva dva kola su pobijedile amaterke iz Obale Bjelokosti (36:20) i Urugvaja (45:15), dok su u trećem kolu izgubile od Danske 19:23.

Danska, koja ima 3 pobjede bez poraza, igra protiv slabašne Obale Bjelokosti, dok se u zadnjem susretu u našoj skupini sastaju Argentina i Urugvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem kolu, u petak 22.30 sati, hrvatske rukometašice će igrati protiv Argentine, a u preostalim susretima sastaju se Švedska - Danska, te Obala Bjelokosti - Urugvaj.

U osminu finala će se plasirati prve četiri reprezentacije iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo