BLIJEDO IZDANJE U IRSKOJ / Hrvatska ne može osvojiti Dublin

Image

Nogometaši Hrvatske ni u petom pokušaju nisu uspjeli pobijediti reprezentaciju Irske na gostujućem terenu.

10.8.2011.
22:48
VOYO logo

(Foto: PIXSELL)

U prijateljskoj nogometnoj utakmici odigranoj na stadionu Aviva u Dublinu reprezentacije Irske i Hrvatske odigrale su 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 15.000 gledatelja naša reprezentacija niti u petom gostovanju u Dublinu nije uspjela slaviti. "Vatrenima" je ovo bio treći neodlučeni rezultat uz dva poraza.

Prvu prigodu za vodstvo imala je Hrvatska u 15. minuti kada je Strinić utrčao u kazneni prostor Irske, primirio loptu, ali u trenutku kada se spremao pucati domaći branič Kelly rukom ga je srušio na tlo. Ipak, norveški sudac Hagen nije pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice opasniji su bili Irci koji su dugim loptama lako prelazili našu obrambenu liniju, ali srećom nisu opasnije zaprijetili sigurnom Pletikosi. U 38. minuti naša je reprezentacija odigrala najbolju akciju u prvom poluvremenu, Srna je probio desni bok i ubacio prizemnu loptu na 10-ak metara od gola. Na nju je natrčao Kranjčar, no potom je poslao loptu visoko na tribine. Hrvatska je igrala bolje, te je uputila nekoliko udaraca u okvir irskog gola, ali rezultat se nije mijenjao.

Izbornik Slaven Bilić ne može biti zadovoljan izdanjem svojih igrača prije ključnih kvalifikacijskih susreta za odlazak na EURO 2012 koje igramo 2. rujna protiv Malte u gostima te 6. rujna protiv Izraela u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo