Najuvjerljiviji na natjecanju / Hrvatska nastavlja neporaženo - protiv Crne Gore 52 razlike

Image
Foto: FIBA Europe

Svaku je četvrtinu naša reprezentacija dobila s najmanje 11 poena razlike, a najefikasniji u deklasiranju Crne Gore bio je Ante Žižić sa 17 poena i 11 skokova.

13.8.2013.
9:28
FIBA Europe
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 16 godina starosti deklasiranjem Crne Gore otvorila je drugu fazu natjecanja na Europskom prvenstvu u Ukrajini i odmah osigrala četvrtfinale.

Naši su košarkaši slavili rezultatom 100-48, što je najuvjerljivija pobjeda u dosadašnjem dijelu natjecanja. Kadeti izbornika Tomislava Rupčića pucali su čak 56.9 posto iz igre, dok su Crnogorce sveli na svega 28.8 posto. Svaku je četvrtinu naša reprezentacija dobila s najmanje 11 poena razlike, a najefikasniji u deklasiranju Crne Gore bio je Ante Žižić sa 17 poena i 11 skokova. Nik Slavica pridodao je 16 poena i osam skokova, dok je Dragan Bender ubacio 13 koševa, upisao šest skokova i podijelio sedam asistencija. Zanimljivo, svi su se igrači Hrvatske koji su bili raspoloživi za utakmicu upisali u listu strijelaca. Kod Crnogoraca nijedan igrač nije ubacio više od osam poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku, koja je i dalje neporažena, u utorak očekuje dvoboj protiv reprezentacije Francuske, koja na svom kontu ima pobjedu i dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo