Kakvo rasturanje! Hrvatska osigurala novu medalju!

Hrvatski vaterpolisti borit će se za zlato u Londonu. Do finala Olimpijskih igrača su došli fantastičnom predstavom i pobjedom nad Crnom Gorom 7:5.

10.8.2012.
13:29
VOYO logo

Crna Gora povela je s 1:0 golom Aleksandra Ivovića u prvoj minuti i bilo je to njezino jedino vodstvo na susretu. Potom izabranici Ratka Rudića rade seriju 5:0 i nakon dvije četvrtine imaju prednost 5:1.

Crna Gora je drugi gol na susretu zabila tek nakon jedne minute i pet sekundi igre treće četvrtine, točnije nakon 16 minuta igre, što dovoljno svjedoči o kvaliteti obrane hrvatske obrane predvođene sjajnim vratarom Josipom Pavićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta Hrvatska svojim protivnicima nije dopustila da se približe na manje od dva gola razlike.

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije bio je Sandro Sukno s dva gola, dok su po jedan postigli Damir Burić, Miho Bošković, Andro Bušlje, Petar Muslim i Ivan Buljubašić. Vratar Pavić skupio je čak 13 obrana. Kod Crne Gore su najbolji sa dva gola bili Ivović i Vladimir Gojković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je ispunjenje jednog sna, nadam se da ćemo ispuniti još jedan. Opet čudesna partija, čudesna obrana, ne znam što reći", rekao je nakon utakmice za HTV vratar Hrvatske Josip Pavić.

"Moram kazati da smo od početka do kraja imali jednu strašnu seriju rezultata. Sve protivnike smo deklasirali, čak i Španjolsku. Ova utakmica je imala posebno težinu, ali smo uspjeli. U obrani smo odigrali ponovno dobro i ostvarili smo svoj cilj. U finalu imamo velike šanse, pogotovo ako uspijemo ponoviti ovakvu obranu", rekao je izbornik Ratko Rudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo