"IMA SELJAČKU NAUŠNICU" / Hrvatice ne vole Cristiana Ronalda

Među zvučnim nogometnim imenima mnogi su zapamtili samo jedno - na Maksimir stižu Real Madrid i Cristiano Ronaldo! Tim povodom napravili smo malo istraživanje te se šokirali činjenicom da Zagrepčanke u popularnom Ronaldu, umjesto seks simbola, vide - običnog foliranta.

26.8.2011.
18:58
VOYO logo

Real Madrid uskoro će stići u Zagreb. Klub koji ima toliko puno trofeja da se njima skoro i razbacuju, osim njih puna je bogatih i uspješnih muškaraca koje bi svaka djevojka htjela zavesti.

U našoj maloj anketi doznali smo da se naši dečki ne moraju bojati da će njihove djevojke "pasti" na šarmantne Realovce. Hrvatice, barem one koje smo pitali, nekako ne padaju na nogometaše.

Kod Ronalda ih pogotovo smeta što "ima naušnicu u uhu, i to seljačku", rekla nam je jedna djevojka. "Drugo, ima plastičnu krunicu i to mi je dovoljno", nadodala je.

Tako se Cristiano Ronaldo ne bi dobro proveo, a cure slično misle i o drugim ljepuškastim zvijezdama, zvale se one Casillas, Sergio Ramos, ili pak vrlo šarmantni i skromni Jose Mourinho, koji za sebe voli spomenuti da je najbolji trener na svijetu.

Cure možda nisu toliko fascinirane, ali iz sportskog aspekta, dolazak Reala u Zagreb, uz Lyon i Ajax, zaista je velik podvig.

Milijune teškim dečkima na gostovanju u Hrvatskoj stvarno neće biti lako. A još ih i naše cure ne "šmekaju".
Možda i previše za nositi se s time jer je riječ o stvarno osjećajnim momcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo