MIROLJUBIVO U St. Gallenu / Hrvati zabili četiri gola, a utakmica završila bez pobjednika!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Oba gola za hrvatsku vrstu postigao je Ivica Olić koji je stigao do brojke od 18 golova u 'kockastom' dresu u 90 nastupa, dok je dvostruki strijelac za Švicarsku bio napadač Nurmberga Josip Drmić koji je hrvatskog podrijetla.

5.3.2014.
22:21
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

ST GALLEN - U prijateljskom nogometnom susretu igranom u St Gallenu reprezentacija Hrvatske je odigrala 2-2 protiv Švicarske.

Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, no Hrvatska se oba put uspjela vratiti, a u završnici je bila i bliža pobjedi. Oba gola za hrvatsku vrstu postigao je IvicaOlić (39, 54) koji je stigao do brojke od 18 golova u 'kockastom' dresu u 90 nastupa, dok je dvostruki strijelac za Švicarsku bio napadač Nurmberga JosipDrmić (34, 41) koji je hrvatskog podrijetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to prva pripremna utakmica 'vatrenih' uoči svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Do početka SP-a hrvatska vrsta će odraditi još dvije pripremne utakmice - 31. svibnja će odmjeriti snage s reprezentacijom Malija u Hrvatskoj, a 6. lipnja odigrat će prijateljsku utakmicu s Australijom u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to i treći hrvatsko – švicarski okršaj. Prvi međusobni ogled održan je u skupini na EP-u u Portugalu 2004. godine, a završio je bez golova. U drugom dvoboju u kolovozu 2012. Švicarska je u Splitu u prijateljskom susretu slavila 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, u Splitu nam je dva gola zabio MarioGavranović, švicarski nogometaš hrvatskog podrijetla, a u St Gallenu je dva gola zabio Josip Drmić, još jedan nogometaš hrvatskog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo