HRVAT PRIJETI RONALDU I JUVENTUSU: / Prije utakmice objasnio Talijanima kako planira srušiti moćne prvake

Image

Ne bi mu bilo prvi put da priredi iznenađenje

20.9.2019.
14:40
VOYO logo

Aktualni talijanski prvak Juventus u subotu na svom stadionu dočekuje Veronu u četvrtom kolu Serie A. Na klupi u ovom slučaju gostujuće momčadi sjedi hrvatski stručnjak IvanJurić. Poznato je da je kao trener Genoe znao iznenaditi Juve, a pamti se 3:1 pobjeda iz studenog 2016. Zbog svega toga u najavi susreta bio je dosta hrabar.

Igrati slobodno

"Da bi osvojili bodove u Torinu morate igrati slobodno i ne razmišljati samo o obrani. Ne mislim da je nemoguće tamo doći do pozitivnog rezultata. Naravno, oni imaju jako dobre igrače i kada navale ne postoji momčad poput njih", kazao je Jurić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Genoa's coach Ivan Juric from Croatia reacts during the Italian Serie A football match Genoa vs AC Milan at "Luigi Ferraris" Stadium in Genova on October 25, 2016. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

"Puno sam Allegrijevog stila prepoznao u njihovom posljednjem susretu protiv Atletico Madrida. Primijetio sam mi Sarrijev rad, ali Juve još ne izgleda kao njegov Napoli", poručio je.

Verona nakon tri odigrana kola ima po jednu pobjedu, remi i poraz te je na 11. mjestu, dok je Juve dva puta slavio i jednom remizirao. To im je dovoljno za treće mjesto u ovom trenutku. Vrh Serie A drži Inter, a druga je Bologna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo