KRAJ BORBE ZA NASLOV / Hrabri Baski srušili Mourinha

Nogometaši Sporting Gijona napravili su veliku senzaciju svladavši Reak u 30. kolu Primere na Bernabeu 1:0.

2.4.2011.
18:10
VOYO logo

MADRID -  Nogometaši Sporting Gijona napravili su veliku senzaciju svladavši u 30. kolu Primere na Bernabeu Real Madrid s 1:0, te se tako "Kraljevski klub" vjerojatno oprostio od borbe za naslov.


Hrabri Baski su do pobjede došli pogotkom De las Cuevasa u 79. minuti, a taj pogodak je srušio upravo nevjerovatan rekord Josea Mourinha koji je nakon čak devet godina doživio prvi prvenstveni domaći poraz. Mourinho kod kuće nije gubio kao trener Porta, Chelsea, Intera i sada Reala,a "srušio" ga je maleni klub iz Gijona. Zadnji poraz Mourinho je doživio još kao trener Porta 23. veljače 2002., kada je u Portu slavila također "malena" Beira Mar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u ovoj utakmici igrao bez Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, ali se nakon duže stanke vratio Higuain, no vratar i igrači Sportinga su se čudesno branili u završnim minutama, te lopta nije htjela u gol.


Realu nije pomogla ni nazočnost svojeg bivšeg igrača Brazilca Ronalda, koji je na Bernabeu dočekan ovacijama, a kako su igrači Reala odigrali ovu utakmicu trebat će im dosta sreće da prođu Tottenham u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo