Kongres u Dubrovniku / Hondin sportski hibrid za sudionike ICBR-a

Image

Od 11.do 13. rujna u Dubrovniku se održava Međunarodni kongres o recikliranju baterija a sudionicima će na raspolaganju biti Hondin sportski hibrid, CRZ.

8.9.2013.
11:50
VOYO logo

ICBR je događaj koji je u svijetu prepoznat kao najznačajnija konferencija u recikliranju baterija, tehnologija i marketinga povezanih sa recikliranjem baterija, gdje znanstvenici, inženjeri i drugi uzvanici koji su dio sustava recikliranja dijele svoje stavove i raspravljaju o svom poslovanju.

Na kongresu će se moći isprobati Honda CRZ - sportski coupe s  hibridnim pogonom koji kombinira 1,5-litarski benzinac (114 KS) i šeststupanjski ručni menjač, između kojih je postavljen elektromotor sa 14 KS i 78 Nm okretnog momenta (pri  1.000 okretaja u minutu) koji služi kao dodatni pogon.  Mali elektromotor je samo dio IMA (Integrateg Motor Assist) sistema koji je poznat iz Honde Insight čiju skraćenu platformu koristi 4,08 metara dugački CR-Z.

Uzvanici će tijekom probnih vožnji s Hondom CRZ na ekološki način uživati u ljepotama Grada. ICBR je od svih proizvođača automobila Hondu izdvojio kao marku koja održava najvišu svjetsku razinu u zaštiti okoliša u svim fazama proizvodnog ciklusa (istraživanje i razvoj, proizvodnja, distribucija, prodaja, servis).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo