DRASTIČNO KAŽNJEN

HOĆE LI ANDRIJAŠEVIĆ ZAIGRATI PROTIV DINAMA? ‘Uložili smo žalbu, na TV snimci sve se vidi’

Najavljeno, učinjeno. Nogometni klub Rijeka uložio je žalbu na odluku disciplinskog suca Prve HNL Saše Pavličića Bekića kojom je ponajbolji igrač prvenstva ove sezone Franko Andijrašević kažnjen zabranom igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.

“Franko Andrijašević nije napravio ono što mu se stavlja na teret. Na televizijskoj snimci se vidi da se Andrijašević ne približava sucu tako da mu ništa nije ni dobacivao i zbog toga tražimo poništenje kazne”, rekao je glasnogovornik Rijeke Robert Frank za službenu klupsku stranicu.

‘OSTAVITE SMRADA JEDNOG NA MIRU’: Riječani tvrde da je sve laž i najavljuju žalbu

Ako žalba ne bude uvažena Rijeka će biti znatno oslabljen u derbiju s Dinamom 3. prosinca na Maksimiru.

Andrijašević je sankcioniran zbog crvenog kartona koji je dobio nakon utakmice protiv Slaven Belupa u Koprivnici u 16. prvenstvenom kolu. Tada je navodno vrijeđao glavnog suca Andreja Burila, a prema službenom zapisniku, došao je do njega i suigrača vičući im ‘ostavite smrada jednog na miru’. Pavličić-Bekić ga je kaznio zabranom igranja na tri utakmice i s 5000 kuna.

Jugovićev oproštaj

U međuvremenu, Rijeka je na službenoj stranici objavila da će se u subotu uoči utakmice s Cibalijom Vedran Jugović oprostit će se od bijelog dresa u kojem je protekle tri godine ostavio zapažen trag.

HNK Rijeka - HNK Hajduk

“Drago mi je što se vraćam u Rijeku. Bit će mi gušt ponovo, makar i nakratko, istrčati na travnjak pred navijače s kojima sam u tri godine provedene u Rijeci prošao puno lijepih stvari”, rekao je Jugović koji za službenu klupsku stranicu.

Posljednju utakmicu u dresu Rijeke odigrao je protiv Zagreba (18. prosinac 2015.), a uoči utakmice protiv Cibalije i službeno će se oprostiti od Rijeke i karijeru nastaviti u Jeonnam Dragonsima u čijim je redovima od siječnja na posudbi.

Povratak na Net.hr