KAOSU NEMA KRAJA / HNS odbio žalbe: Hajduk opet pod suspenzijom

Image
Foto: PIXSELL

Disciplinska komisija Hrvatskoga nogometnoga saveza odbacila je kao neosnovane prigovore na odluke o suspenziji koje su podnijeli HNK Hajduk, HNK Šibenik, NK Karlovac, NK Međimurje i NK Hrvatski dragovoljac.

3.5.2012.
19:50
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Disciplinska komisija Hrvatskoga nogometnoga saveza odbacila je kao neosnovane prigovore na odluke o suspenziji koje su podnijeli HNK Hajduk, HNK Šibenik, NK Karlovac, NK Međimurje i NK Hrvatski dragovoljac, stoji na web stranici HNS-a.

Voditelj pravnih poslova HNS-a VladoIveta, zamoljen da komentira znači li to da sankcionirani klubovi neće moći igrati ovotjedno kolo, kazao Hini da suspenzija stupa na snagu kada Klub primi pismeni otpravak. Iveta je dodao ne može reći da su odbijanjem žalbi iscrpljena sva sredstva u svezi s NK Karlovcem, koji bi zbog druge neodigrane utakmice doživio sudbinu Varaždina i ispao u županijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je doneseno dvadeset odluka koje treba pravno obraditi i otpraviti, što je velik posao, te se ne predviđa da bi se sve moglo odraditi narednog tjedna, dakle do posljednjeg kola", kazao je Iveta.

Suspenzija ovih klubova je uslijedila zbog dugovanja prema bivšim igračima ili klubovima, a sada su odbačeni prigovori koji odgađaju suspenziju. Odluka je trebala biti donijeta još sredinom travnja, ali je HNK Hajduk zatražio izuzeće predsjednika i svih članova Disciplinske komisije. Komisija za žalbe HNS-a je odbacila prigovor Hajduka za izuzećem 20. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinska komisija HNS-a odlučila je kazniti NK Zagreb novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna zbog bačene baklje na teren na utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, dok je Dinamu izrečena jedinstvena novčana kazna u iznosu od 30.000 kn zbog bacanja baklji na utakmici polufinala Kupa na kojoj je bio domaćin i bacanja baklje na teren od strane njegovih navijača na uzvratnoj utakmici polufinala Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo