SPLIT SPREMAN ŽALBU / Hajduk se osjeća prevarenim!

Image
Foto: Pixsell

U Splitu su ogorčeni suđenjem Ivana Bebeka,a i dalje je u fokusu 80. minuta susreta u kojoj su Splićani zakinuti za jedanaesterac, Zbog toga su na Poljudu najavili da će podnijeti žalbu sudačkoj komisiji HNS-a.

28.2.2013.
14:56
Pixsell
VOYO logo

'Osjećamo se prevarenima', takav stav dan nakon najvećeg hrvatskog derbija prevladava na Poljudu, a iznio ga je Vinko Radovani, predsjednik skupštine kluba i klupski odvjetnik.

Splićani se ne mogu pomiriti sa spornim detaljem iz završnice utakmice kada sudac ivan bebek nije sankcionirao najstrožom kaznom igranje rukom Šime Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi očite sudačke pogreške, u Hajduku su zato najavili da će podnijeti žalbu sudačkoj komisiji HNS-a i očekuju sankcije za loše suđenje kojim su, smatraju - grubo oštećeni.

Image
Foto: PIXSELL

Na sjeveru puno vedrija atmosfera. Strijelac za zagrebački sastav Ivan Krstanović zadovoljan je igrom Dinama, a suđenje i suce nije htio komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da je puno puno bolje kada ima šest sudaca, nego kada su tri,četiri. Je li Hajduk oštećen za jedanaesterac? Kažem, to ne bih komentirao", rekao je Krstanović u kameru RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike