DA JE SREĆE BILO... /

Hajduk nezasluženo pao na punom Poljudu!

Image
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Nogometaši splitskog Hajduka u prvoj su utakmici 3. pretkola Europske lige izgubili na Poljudu od gruzijskog sastava Dile iz Gorija sa 0-1 (0-1). Jedini pogodak postigao je Iluridze u 24. minuti.

1.8.2013.
23:00
Ivana Ivanović/Pixsell
VOYO logo

HAJDUK - DILA GORI 0:1 (0:1)

HAJDUK: Kalinić - Mikanović, Milović, Maloča, Jozinović - Vršajević, Pašalić (Bencun, 73), Andrijašević (Kiš, 46), Sušić, Caktaš - Maglica

DILA: Revišvili - Gongadze, Kobahidze, Hižaneišvili, Tomašvili, Guruli - Aladašvili (Gorelišvili, 63), Bolkvadze (Aburjania, 89), Dolidze (Modebadze, 66); Gvalia - Iluridze

SUDAC: Šemeulevič (Izrael).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GLEDATELJA: 25.000

Hajduk je rijetko uspijevao probiti gustu obranu gostiju, ali kada bi se to i dogodilo napadači bijelih nisu bili precizni u završnici, a u pojedinim trenucima im je i sreća okrenula leđa.

S druge strane, Dila Gori je sredinom prvog poluvremena iskoristila jedan od svojih rijetkih protunapada i praktički jedini udarac na gol u cijeloj utakmici pretvorila u pobjedu na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gongadze je prošao po desnoj strani, ubacio na peterac gdje je Iluridze uz mnogo sreće i odbijanja skrenuo loptu u mrežu.

Image
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

U samoj završnici prvoga dijela prvo su gosti Magličin udarac izbacili sa same gol-linije, a uoči odlaska na odmor Mijo Caktaš je s nekih 20-tak metara pogodio mjesto gdje se spajalu greda i stativa.

I u drugom dijelu je Hajduk dominirao, a najbolju prigodu je pred sam kraj utakmice promašio Tomislav Kiš koji je potpuno sam s pet metara glavom pogodio - gruzijskoig vratara.

Oba sastava susret su završila sa po 10 igrača. Crveni karton kod Hajduka je u 65. minuti dobio Jozinović, a šest minuta potom kod gostiju je "pocrvenio" Hižaneišvili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Uzvrat je u Tbilisiju za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo