Spektakl na Poljudu /

Hajduk će bodriti 25.000 gledatelja, Tudor najavio: Bacat ćemo se na glavu!

Image

Hajduk večeras igra uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige protiv Šahtera iz Karagandyja, koji je u prvom susretu u Kazahstanu slavio s 4-2. S poljudskih tribina se očekuje bučna podrška, a trener Tudor samouvjereno je najavio: ''Vjerujem u prolazak, bacat ćemo se na glavu!''

7.8.2014.
12:48
VOYO logo

Hajdukovci večeras od 19:30 igraju uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige protiv Shakhtera iz Karagandyja, a na treninzima između dva susreta s kazahstanskom momčadi uglavnom su radili na prekidima, što u defenzivnoj, što u ofenzivnoj fazi.

Podsjetimo, Shakhter je u prvom susretu čak tri od četiri pogotka zabio upravo iz prekida, na koje je splitska obrana izrazito loše reagirala. Od ranog jutra se na Poljudu kupuju ulaznice pa se očekuje i bučna podrška s tribina od 20 do 25.000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Primiti četiri gola iz šest ubačaja, to je nešto što se rijetko događa. To je stvarno bilo previše i morali smo dodatno poraditi na tome'', prokomentirao je trener Splićana Igor Tudor.

Uoči gostovanja u Splitu Shakhter Karagandy je u prvenstvenoj utakmici protiv Irtysha odigrao 2-2, a oba pogotka ponovno su postigli - iz prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Možda smatrate kako to nije pametno, ali ja vas uvjeravam da će se moji momci bacati na glavu. Pobjeda protiv Belupa nam predstavlja dodatan poticaj i mi ćemo ponovno igrati svoju igru i uvjeren sam kako ćemo proći dalje'', rekao je Tudor i na kraju dodao:

''Sve što sam rekao samo su riječi, no sutra od igrača na terenu očekujem prava djela. Svojim momcima uvijek kažem da se nogomet ne igra nogama, već samo s dvije stvari: glavom i srcem!'' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo