razdor u bayernu / Guardiola poludio na liječnički tim, oni podnijeli kolektivnu ostavku!

Nakon teškog 1-3 poraza od Porta u prvoj četvrtfinalnoj utakmice Lige prvaka, u njemačkom se prvaku zbog svađe trenera Pepa Guardiole i medicinskog osoblja kluba odigrala prava drama

17.4.2015.
9:01
VOYO logo

Nakon teškog 1-3 poraza od Porta u prvoj četvrtfinalnoj utakmice Lige prvaka, u njemačkom se prvaku zbog svađe trenera Pepa Guardiole i medicinskog osoblja kluba odigrala prava drama.

Bayern naime, u posljednjem dijelu sezone ne štede ozljede, pa su tako uskraćeni za usluge Francka Riberyja, Arjena Robbena, Bastiana Schweinsteigera, Davida Alabae, Javija Martineza i Mehdija Benatie.

Posljednji u nizu ozlijedio se na utakmici kupa protiv Bayera iz Leverkusena, a Guardiola se na toj utakmici bijesno okrenuo prema svom medicinskom osoblju na klupi te im ironično zapljeskao.

U srijedu je uslijedio težak poraz od Porta, a Guardiola je i za njega glavne krivce pronašao upravo u svojim ljudima, nakon čega se medicinsko osoblje združilo i podnijelo kolektivnu ostavku. Među njima je i Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt koji je u klubu je od 1977. godine.

"Nakon utakmice Lige prvaka protiv Porta, iz nekog neobjašnjivog razloga, cijelo medicinsko osoblje smatrao je odgovornim" piše u priopćenju Wohlfahrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo