VELIKI TRENERSKI TANDEM / Guardiola nasljeđuje Fergusona

Image

Navodno bi trener Barcelone došao na ljeto u United i učio zanat od sir Alexa, a preuzeo momčad u sezoni 2011/12 kada će Škot otići u mirovinu.

24.12.2009.
19:27
VOYO logo

Ni Mourinho, ni Mancini, ni Benitez već Josep Guardiola! Menadžer Manchester Uniteda odabrao je nasljednika koji bi zasjeo u njegovu fotelju u sezoni 2011/12 kada želi otići u mirovinu.

A to bi navodno trebao biti trener Barcelone koji je u svojoj prvoj sezoni na klupi s klubom osvojio sve što je mogao -  šest naslova, a posljednji u nizu naslov svjetskog klupskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više nego talentiranom 38-godišnjem treneru ugovor s Barcelonom istječe na kraju sezone kada bi ga sir Alex uzeo pod svoje okrilje i naučio     
zanatu. No, pitanje je koliko Pep Guardiola ima za naučiti, jer baš je pod njegovim vodstvom Barcelona "isprašila" United u lanjskom finalu Lige prvaka.

Čini se da ni Pep nije hladan na mogućnost dolaska u Premier ligu. Odavno se zna da Guardiola želi imati slobodu u vođenju momčadi kakvu ima premierligaškimenadžer za razliku od trenera u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vijest su čuli i u Barci pa uznemireni predsjednik Laporta već sada maše novim unosnim dvogodišnjim ugovorom svom potentnom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo