Grad ce biti na nogama: Partizan dolazi u Dubrovnik

4.9.2014.
14:22
VOYO logo

Jug je medu osam ekipa koji su dobili posebne pozivnice za nastup u skupini Lige prvaka, a osim navedenih iz skupine B, tu su jos Barceloneta, talijanska Brescia, grcki Olimpiakos i madarski Eger, koji su u skupini A.

"Zadovoljan sam. U odnosu na proslu godinu smo izbjegli Barcelonetu koja je siguran sudionik zavrsnice. Izmedu tri kluba koja smo izvukli Partizan je sigurno najjaci i najatraktivniji, ali ne smijemo podcijeniti niti Galatasaray koji sve vise ulaze u vaterpolo ili Spandau 04, klub s ogromnom tradicijom. Naravno da cekamo jos dva kvalifikanta, a za ocekivati je da ce to biti netko iz samog vrha europskog vaterpola", bila je prva reakcija direktora VK Jug CO Ognjena Krzica. Jug ce prvu utakmicu u skupini igrati u Berlinu 20. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jos cetiri ekipe osigurat ce nastup kroz kvalifikacije, a medu njima su jos dva hrvatska kluba - zagrebacka Mladost i rijecko Primorje EB. Mladost ce krenuti od prvog pretkola, a igrat ce u skupini B koja ce se igrati u Herceg Novom od 26. do 28. rujna ove godine. Zagrepcanima ce, osim Crnogoraca,protivnici biti jos njemacki Hannover 1898, ruski Sintez Kazan, francuski Montpellier i rumunjska Oradea. Hrvatski prvak Primorje ukljucuje se u natjecanje u 2. pretkolu, a ukupno su tri kvalifikacijska pretkola.

Zavrsni turnir sest najboljih europskih ekipa odrzat ce se u Barceloni od 28. do 30. svibnja 2015. godine, a naslov prvaka brani beogradska Crvena Zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo