GOLČINA DANA: / Fenomenalni Englez šokirao velikog Neuera čudesnim potezom

Image

Engleska je stigla do velike 3:2 pobjede protiv Njemačke u Berlinu. Iako je bilo riječ samo o prijateljskoj utakmici pobjeda momčadi Roya Hodgsona došla je nakon što su domaćini vodili 2:0.

26.3.2016.
23:15
VOYO logo

Englezi su bili prilično neuvjerljivi u prvom poluvremenu. Ozljeda vratara JackaButlanda doprinijela je vodstvu Nijemaca. Butland je loše reagirao upravo zbog ozljede kada je ToniKroos u 43. minuti tukao prema golu. Dvije minute kasnije Hodgson ga je odlučio zamijeniti BenomFosterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak Gomeza

U 57. minuti Nijemci su povisili na 2:0. Poslije centaršuta Samija Khedire s desne strane najviši je u skoku bio MarioGomez te je zabio svoj prvi gol za reprezentaciju još od 2012. godine kada je nastupio na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj.

https://vid.me/dbGw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kada su svi već vidjeli pobjedu Njemačke krenuo je preokret. Četiri minute poslije Gomezovog gola Engleska je smanjila nakon sjajnog prodora Harry Kanea, trenutno vodećeg strijelca Premier lige.

Čovjek koji vodi utrku s njim po tom pitanju, JamieVardy zaslužan je za najljepši potez utakmice. Liverpoolov desni bek NathanielClyne prošao je po desnoj strani te je uputio centaršut u sredinu prema Vardyju, a on je u stilu najvećih petom prevario vratara ManuelaNeuera. Bila je to 74. minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli su gosti i do uvjerljivije pobjede, ali je DeleAlli poslije katastrofalne pogreške obrane Njemačke promašio prazan gol. No, Englezi su ipak došli do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrala se prva minuta sudačke nadoknade kada je JordanHenderson uputio centaršut prema EricuDieru. Neuer je bio nemoćan, a Englezi su počeli slaviti. Njemačka je na ovaj način prvi put u povijesti izgubila na svom terenu nakon vodstva od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljiva Poljske

U ranije odigranim susretima Poljska je bez većih problema pobijedila Finsku 5-0, produživši pobjednički niz na pet utakmica. Po dva gola zabili su Kamil Grosicki (18, 85) i Pawel Wszolek (20, 67), a među strijelce se upisao i Filip Starzynski (33).

https://vid.me/IzV8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija je također bez većih teškoća slavila protiv Litve sa 3-0, a strijelci su bili Smolov, Golovin i Glušakov.

https://vid.me/vYAG

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija je u Beču pobijedila Albaniju 2-1. Golove za domaćine zabili su Marc Janko (6) i Martin Harnik (13), dok je pogodak za Albaniju zabio Ermir Lenjani u 47. minuti. Albanija je završila utakmicu s igračem manje nakon što je u 78. minuti isključen Ergys Kace.

http://vk.com/video352898378_456239183?hash=bcef2ffa5837c72a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike