TKO SUDI FINALE / Gobac: Danci nam ne smiju suditi

Francuski izbornik Onesta počeo psihološki rat postavljajući pitanje sudaca, a izvršni dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac poručuje kako će učiniti sve da suci ne budu danski par.

31.1.2009.
15:08
VOYO logo

ZAGREB - Uoči velikog finala, francuski izbornik Claude Onesta počeo je s psihološkim pritiskom na IHF i našu reprezentaciju kazavši kako bi u neizvjesnom finalu suci mogli donijeti prevagu u korist domaćina.

 Naš izbornik Lino Červar takvu je Onestinu izjavu nazavao "neuspjelom šalom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To smatram i stanovitom uvredom jer nam suci na ovom prvenstvu zasigurno nisu pomagali, ali se zato imamo pravo ljutiti na prošlost kada su upravo suci sakatili hrvatsku reprezentaciju. Imam ozbiljne primjedbe na suđenje na prošlim natjecanjima kada su suci bili posve na strani domaćina, a odgovorno tvrdim da to nije slučaj u Hrvatskoj. Mislim da je Onesta to izjavio jer nas se boji", kazao je Červar.

Zasad još nije poznato koji će sudački par suditi finalni dvoboj. IHF će vjerojatno odrediti sudački par na dan odigravanja utakmice. No, pojavila se informacija kako bi ta čast mogla pripasti danskom paru (Gjeding, Hansen), koji je na prvenstvo doputovao kao pričuvni par .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac  obrušio se na mogućnost izbora danskih sudaca i poručuje kako će učiniti sve da oni ne sude finale.

Pogledajte što je rekao Gobac

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo