VRATIO SE MICHAEL OWEN / Giggs briljirao u Liga kupu

Engleski prvaci Manchester United bez problema su svladali Leeds United 3:0, dok je Arsenal imao malih problema sa četveroligašem Shrewsburryjem koji je čak i vodio na Emiratesu.

21.9.2011.
8:57
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda i Arsenala ostvarili su pobjede u susretima trećeg kola Liga kupa. ManU je na gostovanju pobijedio Leeds United 3:0, dok je Arsenal na svom travnjaku bio bolji od Shrewsburyja 3:1.

Golove za United zabili su Michael Owen (15, 329 i Ryan Giggs (45+1). Arsenal je pred svojim navijačima gubio od četvrtligaša Shrewsburyja. Gosti su poveli golom Jamesa Collinsa u 16. minuti, no "Topnici" su okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Kieren Gibbs (35), Alex Oxlade-Chamberlain (58) i Yossi Benayoun (78).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je ostvario i Bolton, i to na gostovanju kod Aston Ville 2:0. Strijelci su bili Chris Eagles (54) i Gael Kakuta (77). Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić nije bio u krugu kandidata za momčad Boltona.

Wolverhampton je deklasirao Millwall 5:0, Burnley je slavio protiv Milton Keynes Donsa 2:1, dok je Blackburn bio bolji od Leyton Orienta 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Tottenham od Stoke Cityja nakon izvođenja penala. Stoke je slavio sa 7:6, a jedini hrvatski reprezentativac koji je igrao u redovima Spursa bio je Vedran Ćorluka. Zabio je jedanaesterac za izjednačenje 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo