NAKON 1-3 PORAZA U LP, NOVI UDARAC LIVERPOOLU /

Gerrard zbog prepona opet van terena?

Image

Zbog iste ozljede i zadnje lože kapetan "Redsa" već je izbivao s terena, a za utakmicu s Chelseajem nije bio potpuno spreman.

9.4.2009.
14:12
VOYO logo

U Liverpoolu se nisu oporavili od 1-3 poraza u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka protiv Chelsea, a pripremaju se na nove loše vijesti. Čini se da je kapetan "Redsa" Steven Gerrard obnovio ozljedu prepona i zadnje lože te je u četvrtak prošao kroz niz pregleda. Rezultati bi u petak trebali  pokazati u kakvom su stanju njegove prepone i zadnja loža.

Ovisno o rezultatima pretraga Liverpoolov će trener odlučiti hoće li Gerrard zaigrati u subotnjem domaćem premierligaškom ogledu 32. kola protiv Blackburna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gerrard nije bio sto posto spreman protiv Chelseaja. Vidjelo se to i na terenu. Niti on ni Torres nisu bili tako oštri i ubojiti kao inače. Ali koristio sam ih jer sam smatrao da su sposobni odigrati i zato jer smo ih trebali. Ali moram odati priznanje Chelseaju što su Gerrardu jako otežali igru pravovremenim pokrivanjem. Točne rezultate Gerrardovih pretraga saznat ćemo u petak i onda ćemo odlučiti što dalje", rekao je Benitez.

Gerrard je ove sezone već izostajao radi problema s preponama i zadnje lože, dok je pred utakmicu s Chelseajem na Anfieldu osjećao i bolove u gležnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo