4. KOLO BUNDESLIGE / Freiburg šokirao Schalke

Image

Gosti su pogotkom Južnokorejanca Du-Ri Cha slavili 1-0. Hoffenheim slavio 1-0 u gostina Hannover upisavši prvu pobjedu u sezoni.

29.8.2009.
17:15
VOYO logo

Nogometaši Bayerna iz Muenchena u 4. su kolu njemačkog prvenstva upisali svoju prvu ovosezonsku pobjedu, na svom su terenu svladali prvaka Wolfsburg sa 3-0. Bayern je poveo golom Marija Gomeza (27), dok je u drugom dijelu preostala dva pogotka postigao novi član bavarskog kluba Arjen Robben (68, 80) koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Ivica Olić igrao je za Bayern do 63. minute, a Danijel Pranjić do 58.

Bayer Leverkusen se domaćom pobjedom nad Bochumom (2:1) popeo na vrh ljestvice Bundelige.  Bochum je vodio, ali je Bayer zgodicima Manuela Friedricha i Stefana Kiesslinga došao do pobjede i 10 bodova iz četiri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke 04 je neočekivano poražen 1:0 kod kuće od SC Freiburga zgoditkom Južnokorejanca Du-Ri Cha, a za domaćine je Ivan Rakitić igrao samo prvo poluvrijeme. Za goste je Ivica Banović igrao do 75. minute.

Hoffenheim je došao do prve pobjede sezone svladavši 1-0 u gostima Hannover, a Josip Šimunić je odigrao cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart i Nuernberg su igrali bez zgoditaka, a Eintracht Frankfurt i Borussia Dortmund 1:1, dok se u derbi susretu navečer sastaju Bayern i prvak Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo