OKTANSKI CIRKUS STIŽE U BIH? / Formula 1 uz ćevape i burek

Image

Oktanski cirkus bi prema nekim nagađanjima uskoro trebao stići i u Banja Luku, koja planira uložiti 20 milijuna eura na uređenje sajamskog kompleksa za utrke Formule 1 i Moto GP-a.

25.10.2011.
8:40
VOYO logo

Nova destinacija Svjetskog prvenstva Formule 1 mogla bi postati Banja Luka, pišu srbijanski i bosanski mediji. Prema njihovim navodima, Banja Luka planira uložiti 20 milijuna eura u sajamski kompleks koji bi se izgradio za potrebe utrka Formule 1 i Moto GP-a.

U projektu navodno stoji da bi na sajamskom prostoru bio auto-motodrom koji bi se nalazio na lokaciji kasarne "Krajiških brigada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banja Luka time želi ojačati međunarodnu suradnju i privući potencijalne investitore. Nosioci projekta trebali bi biti Grad Banja Luka i Gradska razvojna agencija, a trebao bi biti predstavljen na Sajmu investicija Investexpo na Novosadskom sajmu koji se održava ovih dana.

Sajamski kompleks će sadržavati i terene za rekreaciju i padobranstvo, a posjetitelji će moći spavati u hotelima s najmanje četiri zvjezdice. U blizini će biti i željeznička i vatrogasna stanica, ambulanta i zgrada uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo